• JFolder::create: Could not create directory Path: /home/web/me.eng.ku.ac.th/html/cache/c
  • JFolder::create: Could not create directory Path: /home/web/me.eng.ku.ac.th/html/cache/1
  • Lack of access rights - File 'cache/c'
  • Lack of access rights - File 'cache/1'

ภูมเรศ แสงราม, อ.

อ. ภูมเรศ  แสงราม

Phumaret Saengram, M.Eng.

Lecturer

Contact Information

room:
building:
mechanical engineering building (#5)
tel:
+66(0) 2797-0999

Education

M.Eng. (Mechanical Engineering), Kasetsart University, Thailand

B.Eng. (Electromechanic Manufacturing Engineering), Kasetsart University, Thailand

Courses

01211311 : Introduction to CAD/CAM/CAE
01211497 : Seminar
01211499 : Electrical-Mechanical Manufacturing Engineering Project

Fields of Interest

Active Disturbance Rejection Control
Deep-Q Learning
Neuromorphic
Military engineering
Health Care Systems Engineering

Robotics and Automation